Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2Η ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

H πρώτη ενημέρωση εδώ

Το ένα από τα δύο μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης που είχαν επισκεφθεί αρχές Νοεμβρίου αρμόδιο υπάλληλο στη ΔΕΗ/ Αριστείδου, πήγε για δεύτερη φορά την ημέρα που με βάση το λογαριασμό της, θα εκδιδόταν «εντολή διακοπής» (είχε συμφωνηθεί αυτή η συνάντηση με τον υπάλληλο).
Τα νέα στοιχεία είναι :
Η ΔΕΗ δεν θα βάλει κωδικό στο χαράτσι, όπως κάνουν για τα υπόλοιπα ποσά του λογαριασμού, έτσι ώστε στο σύστημά της να απεικονίζεται ότι το ποσό που δεν πληρώνεται είναι το χαράτσι.
Δηλαδή, η ΔΕΗ υποχρεώνεται (ενάντια στο ίδιο το συμφέρον της ως εταιρείας) να συμψηφίζει το Χαράτσι με το ρεύμα, ώστε να μπορεί να εκδίδει τρομοκρατικές εντολές διακοπής, με στόχο να εισπράττονται τα ποσά.
Με βάση αυτές τις εξελίξεις:
• Ανανεώνουμε την ετοιμότητα της Λαϊκής Συνέλευσης για την αντιμετώπιση προσπαθειών διακοπής ρεύματος που θα επιχειρηθούν.
• Συζητάμε και οργανώνουμε άμεσα την απάντησή μας προς τη Διοίκηση της ΔΕΗ, που αποδέχεται το ρόλο του εκβιαστή - φοροεισπράκτορα. Προτείνουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες προς κάθε συλλογικότητα που παλεύει να μην πληρωθούν τα χαράτσια τους. Αξιοποιούμε και τη νομική οδό.
  •  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΕΗΛΑΣΙΑ.
  • ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ.
  • ΔΕΝ ΑΥΤΟ – ΚΑΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ!
  • ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΦΙΛΟΥΣ & ΓΝΩΣΤΟΥΣ.
Τελικός στόχος
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ & ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα σε όλους
    Αυτότο δεν αυτοκαρφωνόμαστε στις εφορίες δεν το κατάλαβα και θα ήθελα κάποιες εξηγήσεις γι' αυτό. Τι ακριβώς πρέπει να προσέξουμε! Θα σας παρακαλούσα να γίεντε πιο συγκεκριμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογΙου