Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.



ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Η Λαϊκή Συνέλευση κατοίκων Κολωνού – Σεπολίων – Ακ. Πλάτωνος καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση και πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία για τα 41 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών, για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία.

Το μήνυμα του αγώνα των φοιτητών και του λαού στο Πολυτεχνείο, το ΄73, είναι επίκαιρο όσο ποτέ!
Η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, την ΕΕ και το ΔΝΤ έχουν βάλει το λαό μας στη μέγγενη της πιο άγριας λιτότητας, με τα μνημόνια που όλο τελειώνουν και όλο ανανεώνονται. Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι εντείνονται και η κυβέρνηση εμπλέκει τη χώρα όλο και περισσότερο.
Η φασιστική απειλή έχει σηκώσει κεφάλι.  
Ανεργία, απολύσεις, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, διάλυση της παιδείας και της υγείας, καταστροφή του ασφαλιστικού συστήματος και καταβαράθρωση των εργασιακών δικαιωμάτων είναι η μια πραγματικότητα που ζούμε. Η άλλη, απαραίτητο συμπλήρωμα της πρώτης, είναι η καταστολή απέναντι στους αγώνες των εργαζόμενων και της νεολαίας, η καταπάτηση κάθε λαϊκής ελευθερίας και δικαιώματος.
Δεν δίστασαν να κτυπήσουν με βαναυσότητα τους φοιτητές (ο χτυπημένος φοιτητής έξω από τη Νομική είναι μέλος της Λαϊκής Συνέλευσης), λίγες μόλις μέρες πριν τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στο Πολυτεχνείο.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ
  

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ - ΣΕΠΟΛΙΩΝ - ΑΚ. ΠΛΑΤΩΝΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου