Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ, ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4 ,8.30 Μ.Μ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕ ΝΕΟΛΑΙΑΣ


O Eduart, ένας νέος άνθρωπος που έχει μεγαλώσει σ' ένα σκληρό και καταπιεστικό οικογενειακό περιβάλλον, εγκαταλείπει την Αλβανία με το όνειρο να γίνει ροκ τραγουδιστής και να ζήσει μια καλύτερη ζωή. Η ορμή και τα πάθη της ηλικίας του τον οδηγούν στη διάπραξη ενός φόνου στην Αθήνα.
Κυνηγημένος από όλους, αλλά και από τον ίδιο του τον εαυτό, φυλακίζεται κάτω από απίστευτα σκληρές συνθήκες. 
Ο Εduart με τη βοήθεια ενός Γερμανού γιατρού, μαθαίνει να νιώθει συμπόνοια για τους άλλους και ενοχή για το έγκλημα του. Η βαθιά του μεταμέλεια τον οδηγεί από το σκοτάδι στο φως.
Όπως ο ντοστογιεφσκικός ήρωας Ρασκόλνικοφ, περνά από το έγκλημα στην τιμωρία, τολμώντας να παραδεχθεί την ενοχή του.

1 σχόλιο:

  1. Αύριο 12 Μαίου αν δεν κάνω λάθος εκδικάζεται η μήνυση του μέλους της ερασιτεχνικής Αεκ προς τον Μελισσανίδη που αφορά την παραχώρηση της έκτασης του οικοπέδου της ερασιτεχνικής Αεκ με μη νόμιμο τρόπο και μη απαρτία μελών ερασιτεχνικής κατά την διαδικασία και όχι μόνο.
    Αυτός λέει ότι δεν ενημερώθηκε κανείς απο τα μέλη και μια μικρή ομάδα ανθρώπων συμμετείχε στην διαδικασία. Η μήνυση αφορά επίσης την παράδοση για..49 χρόνια(!) του οικοπέδου της Αεκ στον Μελισσανίδη. Η Αεκ και η κάθε Αεκ φυσικά όπως και το μεγάλης αξίας οικόπεδο ούτε στον χ ανήκει ούτε στον ψ.
    Μάλλον θα στηθεί η δίκη .
    Εχει πέσει γραμμή για σιωπή για το αυριανό.
    Και είναι πολλοί στο κόλπο.
    Επίσης οι της λαε π είναι στη δύναμη ζωής ψήφισαν την χρηματοδότηση ενώ φαίνεται πως ήτανε παράνομη γιατί δεν μπορεί να παρθεί απόφαση πριν τελειώσει η δίκη.
    Δηλαδή είναι όλοι έωλοι.
    Και είχανε ενημερωθεί πολλοί απο την λαε.
    Ελπίζω να μη θέλανε να θρησκευτικοποιηθεί η Αεκ
    κ το κάνανε για να γελάνε.
    Εγώ Αεκ είμαι και απορώ για το πώς εστιάζανε σε αυτά π έπαιρνε η Αεκ και όχι σε αυτά π της παίρνανε δηλαδή οικόπεδο και ιδεολογία.
    Το θρησκευτικό φασίζων γήπεδο και το ολοκαύτωμα των καταθλιπτικών άθεων κλπ π προκαλεί είναι το σημαντικότερο ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογΙου