Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Πέμπτη 20/10, 6 μ.μ. στα Προπύλαια, Αντιπολεμική-αντιϊμπεριαλιστική-αντιφασιστική διαδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες

ΚΑΛΕΣΜΑ
       Νέα δραματική κλιμάκωση των πολέμωνεξελίσσεται με χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και καταστροφή ολόκληρων πόλεων και υποδομών στην ευρύτερη περιοχή μας. Οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί για τον έλεγχο των χωρών και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και δρόμων παίρνουν επικίνδυνη τροπή και φαίνεται να μην έχουν τέλος. Αποτέλεσμα νέα δεινά σε βάρος όλων των λαών.
Οι πρόσφυγες, που ξεριζώνονται από τις χώρες τους εξαιτίας των πολέμων, αυξάνονται και η  τραγωδία τους συνεχίζεται στις χώρες που αναζητούν προστασία και στη διαδρομή τους. Νέοι κίνδυνοι για τη ζωή τους στα ναυάγια, εκμετάλλευση, μη αναγνώριση του δικαιώματος στο άσυλο, απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης.
ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ε.Ε., όχι μόνο πρωτοστατούν στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και την υποδαύλιση των εμφύλιων σπαραγμών, αλλά αντιμετωπίζουν τους πρόσφυγες ως απειλή.Καταστρατηγούν τις διεθνείς συνθήκες, που οι ίδιοι έχουν υπογράψει, για την προστασία των θυμάτων πολέμου, των διώξεων της φτώχειας. Σφραγίζουν τα σύνορα για τους πρόσφυγες με πολεμικά πλοία, ευρωσυνοριοφυλακές και φράκτες, την ίδια ώρα που τα έχουν καταργήσει για τις πολυεθνικές, τις τράπεζες και τα εμπορεύματα. Εκτρέφουν σκοταδιστικές, φασιστικές, εθνικιστικές αντιλήψεις, ασκούν ξενοφοβικές και ρατσιστικές πολιτικές.
Η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες, έχει ακέραια την ευθύνη για τη στήριξη, με τις βάσεις και τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, των πολεμικών επιχειρήσεων των ιμπεριαλιστών και για την υλοποίηση των αντιπροσφυγικών πολιτικών της Ε.Ε., παρά την επικοινωνιακή της ρητορεία. Με τη συμφωνία Ε.Ε.- Τουρκίαςπροχωρά σε φυλακίσεις και απελάσεις των προσφύγων, τους στερεί το δικαίωμα στο άσυλο. Όσο για τους πρόσφυγες που ήρθαν πριν τη συμφωνία τους  στοιβάζει σε στρατόπεδα-φυλακές,  σε απάνθρωπες συνθήκες, δημιουργώντας γκέτο μακριά από τις κατοικημένες περιοχές, παραδίδει τη λειτουργία τους στο στρατό και στο έλεος των χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, τους διαχωρίζει από τους ντόπιους, αμφισβητεί το δικαίωμα τους σε περίθαλψη, δουλειά, καθώς και μόρφωση. Σε αυτές τις συνθήκες βρίσκει έδαφος η επίδραση των ξενοφοβικών αντιλήψεωνκαι η ισλαμοφοβία και αναπτύσσεται η δράση φασιστικών και ρατσιστικών δυνάμεων με επιθέσεις ενάντια σε πρόσφυγες.
Ο λαός μας ξέρει από πολέμους, διώξεις, προσφυγιά εκμετάλλευση. Είμαστε αλληλέγγυοι με τους κατατρεγμένους και ξέρουμε ότι δεν μας χωρίζει τίποτα μαζί τους. Για τη φτώχεια, την ανεργία, την εκμετάλλευση, τα μνημόνια, την ακρίβεια, τη φοροεπιδρομή, τη ληστεία των τραπεζών,  δεν φταίνε  οι πρόσφυγες, που πάνω τους οι κυρίαρχοι θέλουν να στρέψουν την οργή. Κοινός εχθρός μας οι πόλεμοι, τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας, οι μηχανισμοί και το πολιτικό κατεστημένο που τα υπηρετεί.
Χρειάζεται να παλέψουμε για να μπει τέλος στους πολέμους και τις αντιλαϊκές-αντιπροσφυγικές πολιτικές. Να αποκρουστεί η επίδραση των ξενοφοβικών αντιλήψεων, να σταματήσουμε τη φασιστική δράση. Τα ρατσιστικά επεισόδια σε Χίο, Λέσβο, Ωραιόκαστρο να απαντηθούν.  Να έρθουν στο προσκήνιο οι αξίες της φιλίας των λαών, η αγωνιστική αλληλεγγύη στους πρόσφυγες του πολέμου και της φτώχειας και η απαίτηση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών ντόπιων και προσφύγων, ενάντια στις αιτίες που γεννούν την προσφυγική τραγωδία, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την εκμετάλλευση και το φασισμό, για ένα κόσμο ειρήνης, ελευθερίας και ίσων δικαιωμάτων. 
Να διατρανώσουμε τη θέληση για κοινό αγώνα ντόπιων και προσφύγων για προστασία, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, στέγασης, περίθαλψης, δικαίωμα στην παιδεία και την εργασία, ελεύθερη μετακίνηση και εγκατάσταση των προσφύγων.
Καλούμε σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, αντιφασιστικές–αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες, συλλογικότητες, συντονισμούς, οργανώσεις, κινήσεις, ντόπιους και πρόσφυγες να συμμετάσχουν.
- ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
- ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Ε.Ε.
- ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ-Ε.Ε.
- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
- ΜΑΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ - ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΕΙΡΗΝΗΣ



ΟΛΟΙ – ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20/10, 6 μμ στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

πορεία σε Βουλή, γραφεία Ε.Ε., πρεσβεία ΗΠΑ

2 σχόλια:

  1. Ολοι αυτοί π μιλούσανε για το γήπεδο της Αεκ και εστιάζανε
    σε αυτά π έπαιρνε και όχι σε αυτά π έχανε ανάμεσα στα οποία
    την ιδεολογία της με επιπρόσθετες τις καταθλίψεις και τα εμφράγματα π προκαλεί στους μη πιστούς,άθεους κ άθρησκους, τώρα λοιπόν
    οι ίδιοι δεν λένε τίποτα για τον Μαρινάκη π είναι έμπορος ηρωίνης και του δίνουνε και κανάλι όπως και για τον πτωχευμένο Αλαφούζο.
    Οι οποίοι θα πάρουνε και την πίτα των διαφημίσεων έχοντας κανάλια.

    Η πλάκα είναι ότι ο ένας γράφει (πχ Γιαννακέλης) ότι συγκρούονται μεταξύ τους οι καπιταλιστές (π είναι οσφπ ο Γιαννακέλης) ενώ η κόντρα δεν γράφει τίποτα.
    Οπως δεν γράφει κ για το λιμάνι του Πειραιά κ τους Κινέζους όπως δεν έγραφε και για την κάθοδο Μαρινάκη Μώραλη Κόκκαλη στο Πειραιά.
    Ο Γιαννακέλης δέχεται τόσο καιρό ιμέιλ για τα θεία τ γηπέδου της Αεκ και αντ'αυτού την πέφτει στην Εκκλησία, δεν ενημερώνει τους άλλους του σάιτ για τα ιμέιλ(φαντάζομαι και οι της κόντρας)ενώ έκοψε και άρθρο π είχε σταλθεί πολύ αρχικά του ζητήματος π αν είχε μπεί θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα πράγματα.
    Οι της κόντρας 2 χρόνια μετά την είσοδο της χρυσής αυγή στη βουλή δεν είχανε γράψει τίποτα!!! Ισως επειδή είχανε κονέ αυτοί με την ομάδα τους και τα νο πολίτικά.Κ πήγανε στη δίκη των αυγών για να σωθούνε πολιτικά.
    Ο έμπορος Μαρινάκης πήρε δικηγόρο τον Μιχαλόλια της χρυσής αυγής(!!) και συνδικηγόρο τον πρώην πρόεδρο του σύριζα Κων/πουλο!!
    Δηλαδή ο Κων/λος βάφει τα χέρια του με αίμα κανονικότατα!!!!

    Αλλωστε σ λέει ο Μαρινάκης ότι έτσι θα καλύψω ένα μεγάλο
    μέρος απο την χρ.αυγή μέχρι την αριστερά.
    Η Ζωή έχει σχέση και με αυτούς π έχει, το πασόκ τον στήριξε στο δήμο ,το ποτάμι οσφπ αρχηγό(και του Πειραιώτη Σημίτη λέγεται επιρροή) , κάποιοι της δεξιάς τον στήριξαν
    οπότε και οι σιωπές όσων πιάσανε τα κόλπα τ Μαρινάκη πολύ ισχυρές θα έλεγα .Οσων ξέρανε ότι αυτοί απομένουν για να σπάσουν την σιωπή.

    Οι Γιώτης και Λιόντος έχω την αίσθηση ότι δεν την πέφτουνε κάν σε όποιον είναι οσφπ.
    Δηλαδή δεν την πέφτουν καν στην πρόεδρο του πασόκ ενώ όσο και να ψάξω δεν βρίσκω τίποτα για αναφορές σχετικά με τις παλιές καραβάνες τ συστήματος πέριξ Κόκκαλη..
    Αυτοί φανταστείτε είναι οι κύριοι κινητές του θέματος του γηπέδου της Αεκ, δέχονται ιμέιλ και δεν κάνουν τίποτα ενώ πρόσφατα κ προκλητικά και ενώ παίζει το θέμα με τα κανάλια βάλανε πρωτοσέλιδο με αντιθρησκ χαρακτηριστικά και ενώ καλούνται εδώ και 2. 5 χρόνια να αναφερθούνε στο ζήτημα των θείων προσήμων τ γηπέδου.
    Η μόνη αναφορά περί Μαρινάκη έγινε όταν κ έγινε σχόλιο στο τσακογιωργ το σάιτ το οποίο τους την έλεγε κ το οποίο κόπηκε κ την επόμενη βάλανε μια φράση για την συνάντηση με την Δούρου , ίσα ίσα για το ξεκάρφωμα.
    Καλά κάνουνε οι της κόντρας κ δεν πατάνε ούτε στο πολυτεχνείο ούτε πουθενά εκτός δικαστηρίων και γενικά είναι άφαντοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα , κύριοι και κυρίες,
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με όρους πολύ απλή, ακριβή και γρήγορη.
    Web: www.pretfiablerapide.com/demande-de-pret/
    Σας ευχαριστώ για την απάντηση μου αν με χρειαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογΙου