Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ-ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 6 Μ.Μ.


ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Λαϊκή Συνέλευση καλεί όλους και όλες την Κυριακή 18 Οκτώβρη, 6 μ.μ. στο στέκι (Αμφιαράου 153) στη γενική συνέλευση για να συζητήσουμε, να προτείνουμε και να συνδιαμορφώσουμε την λειτουργία του στεκιού, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις για το επόμενο δίμηνο.

Το προηγούμενο διάστημα οι ομάδες που λειτουργούν στο στέκι συζήτησαν και κατέληξαν σε προτάσεις ώστε να συζητηθούν στη συνέλευση.   

 
Τα θέματα που προτείνονται να συζητηθούν είναι :
 
1.
 
Η συμβολή μας στην οργάνωση της αντίστασης των λαϊκών στρωμάτων απέναντι στην εφαρμογή του 3ου μνημονίου που ψηφίστηκε τον Αύγουστο και έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει η νέα κυβέρνηση, με καταιγισμό εφαρμοστικών νόμων μέχρι το τέλος του 2015 και αρχές του 2016 και αφορούν: διευκόλυνση των κατασχέσεων - πλειστηριασμών, ξεπούλημα των κόκκινων δάνειων στους γύπες της αγοράς, ΕΝΦΙΑ, ένταση της φοροληστείας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των κοινωνικών αγαθών,  χτύπημα ασφαλιστικών - εργασιακών δικαιωμάτων, κλπ.
 
Το ζήτημα της αντιμετώπισης των πλειστηριασμών στην πράξη θα αποτελεί κύρια δράση μας σε συντονισμό και με άλλες συλλογικότητες που αγωνίστηκαν το προηγούμενο διάστημα.
 
2. 
 
Οργάνωση των δραστηριοτήτων του στεκιού - λειτουργία των ομάδων:
- Κοινωνικό ιατρείο
- Μαθήματα Αλληλεγγύης
-Εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα
- Πολιτισμός – καλλιτεχνική δημιουργία
- «αυτοδιαχειριζόμενος καφενές νεολαίας»
- Ποιότητα ζωής στις γειτονιές μας (δημόσιοι χώροι, υποδομές – υπηρεσίες παιδείας και πρόνοιας, κ. λ. π.).
- Αντιπολεμικό, αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό κίνημα. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες
 
 
3.
 
Οικονομικά, συνδρομές.
 
 
 
Για να μπορεί να γίνει μια πλούσια συζήτηση και να μπορέσουν να συμμετέχουν όλοι, η συνέλευση θα αρχίσει κανονικά χωρίς καθυστέρηση στις 6 μ.μ. 
 
 
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ - ΣΕΠΟΛΙΩΝ - ΑΚ. ΠΛΑΤΩΝΑ
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου