Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
από
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΜΙΣΘΟΥΣ-ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
και
ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ της ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

    
Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επίθεση συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΕΕ & δανειστών για να περάσουν τα νέα σφαγιαστικά μέτρα, στο ασφαλιστικό σύστημα, στην νέα φορολεηλασία, στα κόκκινα δάνεια αλλά και στο πέρασμα των στεγαστικών δανείων Α΄ κατοικίας στα κοράκια των διεθνών Fund’s.
   Πρόκειται για μια νέα επιδρομή συνολικά στο βιοτικό μας επίπεδο που αποτελεί συνέχεια των μνημονιακών πολιτικών που έχουν οδηγήσει σε εξαθλίωση μεγάλα τμήματα του λαού.
    Η κυβέρνηση δηλώνει πλήρη υποταγή στις αξιώσεις των τοκογλύφων, μετατρέποντας το λαό σε πειραματόζωο, συντρίβοντας κατακτήσεις δεκαετιών που κατοχυρώθηκαν με σκληρούς αγώνες.
   Το μεγάλο κεφάλαιο θέλει να πάρει την ρεβάνς, οι Σ.Σ. Εργασίας είναι σε καθεστώς κατάργησης, οι απολύσεις αυξάνονται, οι ελαστικές μορφές απασχόλησης γιγαντώνονται, η ανεργία παραμένει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, η μαύρη ανασφάλιστη & απλήρωτη εργασία αυξάνονται επικίνδυνα.
   Χιλιάδες μικρομάγαζα στις γειτονιές συνεχίζουν να κλείνουν ή άλλα να φυτοζωούν, με εκατοντάδες ελευθερο-επαγγελματίες και μικρέμπορους να παραμένουν ανασφάλιστοι και καταχρεωμένοι στις εφορίες και τις τράπεζες, αδυνατώντας να πληρώσουν τα δυσβάστακτα χρέη που τους φορτώνουν.
   Μεγάλο τμήμα της νέας γενιάς χωρίς δουλειά παρόν και μέλλον. Η μόνη επιλογή που έχουν είναι δουλειά με 3ωρα-4ωρα στα σκλαβοπάζαρα των call center με 200 ευρώ το μήνα ή τα 2,5-3,5 ευρώ την ώρα μαύρα και ανασφάλιστα στις καφετέριες και τα μαγαζιά εστίασης.
   Μπουκώνουν τις τράπεζες με ζεστό χρήμα(με δάνεια που παίρνει το κράτος και πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ), μετατρέποντας τη αδυναμία αποπληρωμής των στεγαστικών μας δανείων ή μικροοφειλών σε τράπεζες και εφορία σε αιτία υφαρπαγής της οικογενειακής μας στέγης ή όποιου άλλου περιουσιακού οικογενειακού στοιχείου. Σήμερα με τις συμφωνίες τους σχεδιάζουν να απελευθερώσουν τις απαλλοτριώσεις ακόμα και της κατοικίας.
   Αυτό είναι το όραμα κυβέρνησης και ΕΕ για το μέλλον μας. Κοινός τους στόχος είναι η διάλυση και η συντριβή των κοινωνικών – εργασιακών - ασφαλιστικών δικαιωμάτων λαού και εργαζομένων.

Κυβέρνηση ΕΕ-ΔΝΤ, μπήκαν στο τελικό στάδιο σχεδιασμού & ψήφισης των μέτρων που θα μας «ράψουν», πάντα με το απαραίτητο σασπένς, τις διαφωνίες(!!!) των «εταίρων», το κακό ΔΝΤ & την καλή ΕΕ (ή και το αντίστροφο) τη μάχη που δίνουν κυρίως τα… μεσάνυχτα, το απειλούμενο νέο ...Grexit και όλα αυτά για το ...καλό μας..


ΑΡΚΕΤΑ!!! ΔΕΝ τους ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ
ΟΛΟΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ
ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ τους
 
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΠΛΑΤΩΝΑ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου