Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

«ΝΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ» για την υπεράσπιση των βασικών δικαιωμάτων ζωής. Συνάντηση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής την Τρίτη 11 Οκτώβρη, στις 6:30 μ.μ, στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα)


Mε στόχο μια μεγάλη σύσκεψη αγώνα

«ΝΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ» για την υπεράσπιση των βασικών δικαιωμάτων ζωής


Η μεγάλη ανεργία, η απληρωσιά, οι μεγάλες μειώσεις στους μισθούς και συντάξεις, τα κλεισίματα επιχειρήσεων, η αδυσώπητη φορολεηλασία,, η αρπαγή από το μεγάλο κεφάλαιο των δημοσίων κοινωνικών αγαθών - νερό, ρεύμα, συγκοινωνίες, έχουν αποτέλεσμα την περαιτέρω φτωχοποίηση ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες, ενώ τα χρέη έχουν εκτοξευτεί.

Η κυβερνητική πολιτική εν όψει και της 2ης αξιολόγησης και του «μείγματος» που δεν βγαίνει, γίνεται όλο και πιο επιθετική.Το επόμενο διάστημα θα έχουμε αφόρητες πιέσεις από τράπεζες, έξαρση των ηλεκτρονικών κατασχέσεων λογαριασμών, πλειστηριασμούς ,διακοπές ρεύματος και νερού, χαράτσια και φόρους δίχως τέλος.

Το λαϊκό κίνημα έχει εμπειρία. Μπορεί να αντιπαρατεθεί στην ηττοπάθεια και την ανάθεση σε κάθε είδους σωτήρες και να κερδίσει μάχες. Σήμερα, όπως και με το Συντονισμό Συλλογικοτήτων στη Θεσσαλονίκη.

Να προετοιμαστούμε, να αναβαθμίσουμε τη λειτουργία των συλλογικοτήτων και να φτιάξουμε νέες εκεί που διαλύθηκαν.
Να κερδίσουμε εμείς το δημόσιο χώρο, τα δημόσια αγαθά, τις ζωές μας βάζοντας στο επίκεντρο της πάλης μας την ΑΝΥΠΑΚΟΗ στις νέες συνθήκες, πιάνοντας το νήμα από τις μεγάλες κινητοποιήσεις 2011-12, του επίκαιρου και τώρα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.


Καλούμε συνάντηση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής, την Τρίτη 11 Οκτώβρη, στις 6:30 μ.μ., στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα).

Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού - Σεπολίων - Ακ.Πλάτωνα


"Πλειστηριασμοί στα Μεσόγεια - ΣΤΟΠ"


Ακολουθεί το κάλεσμα του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα , κύριοι και κυρίες,
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με όρους πολύ απλή, ακριβή και γρήγορη.
    Web: www.pretfiablerapide.com/demande-de-pret/
    Σας ευχαριστώ για την απάντηση μου αν με χρειαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογΙου