Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

1/4/2012
ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ!
ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!

Τα ρατσιστικά τους ψέμματα είναι εξοργιστικά. Η καγκελόφρακτη κυβέρνηση της 25ης Μάρτη ετοιμάζει μια επιχείρηση - σκούπα και το άνοιγμα 30 στρατοπέδων συγκέντρωσης σε όλη την Ελλάδα, ώστε να εκκαθαρίσει τις πόλεις με τον ίδιο τρόπο, που ο Χίτλερ και οι ναζί έσπρωχναν τους Εβραίους στο Νταχάου και το Άουσβιτς.
Την ίδια ώρα, χιλιάδες μετανάστες γυρίζουν τις χώρες τους και η ανεργία έχει ξεπεράσει το ενάμιση εκατομμύριο, εξαιτίας των μνημονίων και των μαζικών απολύσεων.
Δεν απέλυσαν οι μετανάστες τους χαλυβουργούς, τους συμβασιούχους στους δήμους και τα ΜΜΕ, αλλά οι βιομήχανοι, οι επιχειρηματίες, οι βαρόνοι των ΜΜΕ και οι συνάδελφοι των τροϊκανών.
Είναι ψέμματα ότι οι χώροι φιλοξενίας τους θα σώσουν τους κατατρεγμένους μετανάστες από τις τρώγλες. Ποιος ξεχνά τα κολαστήρια της Παγανής και της Σάμου, που προκάλεσαν διεθνή κατακραυγή, εξαιτίας της εκεί κακομεταχείρισης γυναικών και παιδιών;
Η πολιτική αυτή αποθρασύνει τους φασίστες του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής και τους ενθαρρύνει να κλιμακώνουν τις επιθέσεις στους δρόμους και τις γειτονιές.
Ο αγώνας για την ανατροπή των μνημονίων και της συγκυβέρνησης πάει "χέρι - χέρι" με τον αγώνα ενάντια στον ρατσισμό και τους φασίστες, με τις μάχες στα πανεπιστήμια και το άσυλο, στα νοσοκομεία, στους δήμους, στα εργοστάσια, στις γειτονιές και στις πλατείες.
Αυτά θα τα κάνουμε χώρους αντίστασης και αλληλεγγύης, παλεύοντας ενάντια στα χαράτσια, για ελεύθερους χώρους ενάντια στα πογκρόμ και τις φασιστικές επιθέσεις.
Ενωμένοι έχουμε τη δύναμη να τους νικήσουμε, να ανατρέψουμε τη συγκυβέρνηση και τα μνημόνια τους, να σταματήσουμε την ρατσιστική υστερία και τους νεοναζί νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μεταξά.
Ούτε στις γειτονιές και στα σχολεία!
Ούτε πουθενά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου