Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στόχος μας η Πρωτομαγιά!

Όσοι βρεθήκαμε στο στέκι των Σεπολίων τη Δευτέρα συζητήσαμε για το τι παρεμβάσεις μπορεί να κάνει η Συνέλευσή μας το επόμενο διάστημα, που όπως και να 'χει επηρεάζεται από την προεκλογική περίοδο.
Υπήρξε προβληματισμός για το τι είδους παρέμβαση θα μπορούσαμε να κάνουμε εν όψη των εκλογών. Οι απόψεις σε αυτό ήταν διαφορετικές αλλά όλοι συμφωνήσαμε ότι άσχετα από τη σημασία που δίνει κανείς ή όχι σε αυτές το κύριο για το λαό είναι η κινητοποίησή του ενάντια στη κυβερνητική πολιτική, η οποία συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και τις ανακατατάξεις που αυτές θα επιφέρουν στο πολιτικό σκηνικό. Υπήρξε η πρόταση για ένα κείμενο κάλεσμα προς τους γείτονες να καταψηφίσουν τα μνημονιακά κόμματα.
Η πρόταση που μας βρήκε όλους σύμφωνους είναι να δουλέψουμε για την επιτυχία των συγκεντρώσεων της Πρωτομαγιάς όπου όλοι μας πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι οι αγώνες δεν αναστέλλονται και ότι συνεχίζουν και πρέπει να συνεχίσουν πιο μαζικά και πιο εντατικά για να ανατραπούν οι πολιτικές της εξαθλίωσής μας.
Για όλα αυτά και για να καταλήξουμε οριστικά κλείσαμε ραντεβού και καλούμε όλους όσους συμμετέχουν στη Συνέλευση να βρεθούμε στο στέκι τη Δευτέρα  23/4 στις 7: 00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου