Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήσαμε την παρέμβαση που αποφασίστηκε από τη συνέλευσή μας στη ΔΕΗ. Τις ώρες που είμασταν εκεί ο κόσμος ήταν λίγος. Συναντηθήκαμε με τον προϊστάμενο κ. Παναγιώτου. Αφού του θέσαμε κάποια ερωτήματα μας διευκρίνισε πως οι διακοπές, ή οι απόπειρες διακοπών, που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα σε παροχές των οποίων οι χρήστες δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι ενώ πλήρωσαν το ρεύμα έγιναν κατά λάθος και λόγω βλάβης του συστήματος. Όταν εντοπίστηκε η βλάβη οι διακοπές αποκαταστάθηκαν. 
Μας επιβεβαίωσε ουσιαστικά αυτά που είπε και την προηγούμενη εβδομάδα κατά την παρέμβαση των Εξαρχείων. 
Ότι δεν θα γίνονται διακοπές για το χαράτσι και πως όποιος θέλει να πληρώνει στη ΔΕΗ χωρίς αυτό θα πρέπει να ακολουθεί την εξής διαδικασία:
-Θα πηγαίνει πρώτα στον προϊστάμενο (κ. Παναγιώτου, Ισόγειο αριστερά) να του σφραγίζει την απόδειξη της ΔΕΗ και μετά στα ταμεία για πληρωμή.
-Να είναι ιδιοκτήτης διαμερίσματος ή να είναι παρών και ο ιδιοκτήτης μαζί με το συμβόλαιο αν το διαμέρισμα ενοικιάζεται. Αυτό το ζητά ο ίδιος διότι έχουν παρουσιαστεί κρούσματα παρακράτησης του χαρατσιού από ενοικιαστές χωρίς να το αποδίδουν στη ΔΕΗ.
-Να έχει μαζί του ταυτότητα και λογαριασμό ΔΕΗ.

Ο άλλος τρόπος και λιγότερο της ταλαιπωρίας είναι να το πληρώνουμε στα ΑΤΜ ή στο ταμείο της τράπεζας απευθείας. 
Παράλληλα επιδόσαμε  υπόμνημα, με αριθμό πρωτοκόλλου, όπου δηλώνουμε πως από 'δω και πέρα όσοι το υπογράφουμε πληρώνουμε στη ΔΕΗ ότι αφορά το ρεύμα, τα δημοτικά τέλη, ΕΡΤ, κ.λπ. και σε καμιά περίπτωση το ΕΕΤΗΔΕ.
Τέλος ο κ. Παναγιώτου μας δήλωσε ότι τα χαράτσια που δεν έχουν πληρωθεί (ουσιαστικά του 2011) στο τέλος του Απρίλη θα μεταφερθούν στις εφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου