Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Συμμετέχουμε στη Λαϊκή Συνέλευση της γειτονιάς

Στη συγκέντρωσή μας την Πέμπτη που μας πέρασε αποφασίσαμε τα εξής:

1oν: Πρώτη μετά το καλοκαίρι παρουσία της Συνέλευσής μας στη γειτονιά κατά το άνοιγμα των σχολείων την Τρίτη 12/9,  ραντεβού στη πλατεία του Βουστάσιου στις 8:30 το πρωί για να μοιράσουμε την προκήρυξή μας.
2ον: Την ίδια μέρα στις 6:30 το απόγευμα δίνουμε ραντεβού στο Μετρό των Σεπολίων για να πραγματοποιήσουμε μαζική εξόρμηση στις γειτονιές μας καλώντας τους κατοίκους να αντισταθούν στην ακόμη μεγαλύτερη βαρβαρότητα που μας ετοιμάζουν.
3ον: Συμμετοχή μας την Παρασκευή 15/9 στις 12:00 το μεσημέρι σε συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο Αγ. Όλγα για να συμπαρασταθούμε στον αγώνα των εργαζόμενων του πρώην 7ου νοσοκομείου ΙΚΑ στα Πατήσια για να μην κλείσει το νοσοκομείο.

Η προκήρυξή μας:



Οι κυβερνήσεις αλλάζουν.  Το χρέος της χώρας αυξάνει.  Η δική μας ζωή χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και το Νέο Μνημόνιο Εξαθλίωσης έρχεται.

Η γενικευμένη αντίσταση του Λαού και η άρνηση πληρωμής των απαράδεκτων φόρων που επέβαλαν δια της βίας αναγκάζει τους υπαλλήλους της Τρόικα, Σαμαρά – Βενιζέλο – Κουβέλη, να συμπεριφέρονται με όρους Μαφίας. Απειλούν και τρομοκρατούν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους με φυλακίσεις, κατασχέσεις σπιτιών, με διακοπή της καταβολής των συντάξεων [ότι απέμεινε από αυτές] και κατασχέσεις μισθών.

Οι τράπεζες με τον άθλιο καθημερινό τους εκφοβισμό για κατασχέσεις μας σπρώχνουν στη δυστυχία, στη κατάθλιψη και στην αυτοκτονία.

Η Κατάργηση της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας δεν γίνεται φυσικά για το καλό μας, αλλά για να μας εξαναγκάσουν να πληρώνουμε τους μεγαλοκαρχαρίες ιδιώτες της υγείας κλέβοντας και το τελευταίο ευρώ που μας έχει απομείνει. Και όποιος δεν έχει….

Η Κατάργηση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας οδηγεί τα παιδιά μας στην αμάθεια και την μετατροπή τους σε φθηνό εργατικό δυναμικό.

Η μεθοδευμένη άνοδος του Φασισμού παραπλανεί και παραγκωνίζει τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας. Ακόμα χειρότερα ο Ρατσισμός και ο Εθνικισμός καταστρέφουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική συνύπαρξη.

Και όμως οι Συλλογικές μας Δράσεις στις Γειτονιές έφεραν αποτελέσματα. Το χαράτσι της ΔΕΗ και οι διακοπές ρεύματος που ήταν και ο μεγαλύτερος εκβιασμός του εμποδίστηκαν. Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι σταματάνε να πληρώνουν τους εξοντωτικούς φόρους και τα δάνεια στις τράπεζες και περνάνε στην αντίσταση. Το ενδεχόμενο μιας γενικής εξέγερσης έχει γίνει ο μόνιμος εφιάλτης της δολοφονικής τριάδας Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη. Ετοιμάζουν “φωτιά και σίδερo” για όποιον ξεσηκωθεί και επιδιώκουν να μας φοβίσουν με Κρατική και Παρακρατική Βία.

ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΡΑΣΗ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ, ΑΝΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ 2011 - 2012-09-09
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ ΤΡΟΦΗ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΡΕΥΜΑ κ ΝΕΡΟ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

 Συμμετέχουμε στη Λαϊκή Συνέλευση της γειτονιάς
ενημερώνουμε και ζητάμε την αλληλεγγύη των γειτόνων μας.

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6944668923 - 6973306087 - 6973791637
http://sineleusikolonou.blogspot.gr
 sineleusikolonou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου