Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!!


Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι αυριανές συγκεντρώσεις στη 1 μ.μ. με αφορμή την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ. Στο Σύνταγμα ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.

Βαθιά αντιδημοκρατικό και αυταρχικού χαρακτήρα το σκεπτικό της απόφασης του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής με την οποία απαγορεύεται, «για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας», κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία σε μεγάλο τμήμα του κέντρου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις κατά μήκος της διαδρομής της Μέρκελ από το Αεροδρόμιο μέχρι τη Βουλή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας παρουσιάστηκε από πολλά ΜΜΕ με τρόπο παραπλανητικό δημιουργώντας την εντύπωση ότι πρόκειται για καθολική απαγόρευση των συγκεντρώσεων.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για επικίνδυνη τακτική των αρχών, αφού αντικειμενικά δημιουργείται κλίμα φόβου και αυταρχισμού, που υπονομεύει το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να συγκεντρωθούν ελεύθερα.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση, επειδή φοβάται την παρέμβαση του λαού, ανακοινώνει ότι είναι ανεπιθύμητες μεγάλης έκτασης διαδηλώσεις κατά την άφιξη του στρατηγικού εταίρου της στην Ε.Ε.

Πηγή: UNFOLLOW

Υ.Γ. Και για να μην ξεχνάμε...
http://www.koutipandoras.gr/?p=26609

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου