Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Σε ανοιχτή συνέλευση κατά των εξώσεων και των πλειστηριασμών καλεί η «Αλληλεγγύη για όλους». Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ., στο Θέατρο «Εμπρός»Η "Αλληλεγγύη για όλους" παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει σε μια ανοιχτή συνέλευση

Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε μπροστά σε μια κλιμακούμενη ένταση της επίθεσης της Κυβέρνησης και των μνημονιακών πολιτικών στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες που απειλούνται άμεσα με απώλεια ακόμα και της πρώτης κατοικίας τους για κάθε είδους χρέη, είτε προς το δημόσιο τις ΔΕΚΟ και τα ασφαλιστικά ταμεία, είτε και προς τα πιστωτικά ιδρύματα και ιδιώτες δανειστές. Την ίδια στιγμή σε πολλές πόλεις και γειτονιές της Ελλάδας, κινήματα αλληλεγγύης αναπτύσσονται και έχουμε τις πρώτες δυναμικές αποτροπές πλειστηριασμών.

Από σήμερα και πριν η κυβέρνηση προχωρήσει σε ακόμα πιο σκληρά μέτρα

Από σήμερα και πριν να βρεθούν χιλιάδες άνθρωποι απέναντι στον κίνδυνο του ξεσπιτώματος

Από σήμερα και πριν νικήσει η ενοχή, ο φόβος και η απόγνωση

Δομές αλληλεγγύης, ομάδες κοινωνικής δικτύωσης, σωματεία και επαγγελματικούς φορείς και όποια/ον ενδιαφέρεται για να συζητήσουμε και να συντονίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην νέα φοροεπιδρομή που θα συσσωρεύσει νέα χρέη στα νοικοκυριά, ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο Θέατρο Εμπρός

2 σχόλια:

 1. Μήπως να ενταχθεί η συνέλευση και στον ΣΥΡΙΖΑ;
  Αυτουνού κατασκεύασμα είναι το Αλληλεγγύη για όλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμε καλημέρα. Λίγο αργά ίσως, αλλά δεν πειράζει μια και το σχόλιό σου έχει μια γενικότερη σημασία για όσους/ες συμμετέχουμε ή παρακολουθούμε τη δραστηριότητα της Λαϊκής Συνέλευσης. Η Λ.Σ. λειτουργεί με αμεσοδημοκρατικό τρόπο, όχι χωρίς δυσκολίες. Ο προσανατολισμός και η κατεύθυνση των δράσεων μας είναι καθαρός, για να μην μακρυγορώ σε απαριθμήσεις και σε ανιαρές αναλύσεις. Συμμετέχουμε με την πολιτική ή ιδεολογική μας ταυτότητα, είτε ανήκουμε σε πολιτικό κόμμα ή οργάνωση είτε όχι. Αυτό προσπαθούμε να είναι σεβαστό. Μας είναι παντελώς ξένο να ζητάμε πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων από πρόσωπα, φορείς ή συλλογικότητες και, κυρίως, δεν βάζουμε ταμπέλες ( στο στέκι μας απειλητική ταμπέλα έβαλαν κάποιοι άλλοι που ούτε να τους αναφέρω δεν θέλω). Μας ενδιαφέρει τι κάνουν, γιατί και πως. Πιστεύουμε στη δυνατότητα να επιδρούμε, κάτι που μόνο μέσα από τη συμμετοχή γίνεται. Αν δεν τα καταφέρουμε ή δεν μας εκφράζει το περιεχόμενο μιας πρωτοβουλίας, απλά το συζητάμε και αποφασίζουμε για τα περαιτέρω.
   Και επειδή η δημοκρατία είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, θα παρακαλούσα όλους να καταθέτουμε τις απόψεις, σκέψεις, την κριτική μας, όχι καλυμμένες από την ανωνυμία. Τουλάχιστον εδώ μέσα.

   Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογΙου