Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Συγκέντρωση στα Προπύλαια και μεγάλη συναυλία στο Πολυτεχνείο την Πέμπτη 14/11


ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, 1973 - 2013

Kάλεσμα σε συγκέντρωση στα Προπύλαια, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 στις 12 μ.μ. απευθύνει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Στη συγκέντρωση και την πορεία που θα ακολουθήσει θα λάβουν μέρος εργαζόμενοι της ΕΡΤ, διοικητικοί υπάλληλοι του Πολυτεχνείου, της ΟΛΜΕ, σχολικοί φύλακες και άλλοι εργαζόμενοι που πλήττονται από τις μνημονιακές απάνθρωπες πολιτικές που θέλουν να μας εξοντώσουν.

Την ίδια ημέρα θα γίνει στο Πολυτεχνείο μεγάλη συναυλία με λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, που συνδιοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, του Πολυτεχνείου, του ΕΚΠΑ και η Επιτροπή Εορτασμού 17ης Νοέμβρη.


Η ΠΟΣΠΕΡΤ προτείνει ακόμα η πορεία της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και οι εκδηλώσεις εκείνης της ημέρας να μη σταματήσουν γι’ άλλη μια φορά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία αλλά να συνεχιστούν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με σύνθημα 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟΜε το ίδιο σύνθημα σαράντα χρόνια μετά και στον ίδιο χώρο απ’ όπου όλα ξεκίνησαν σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με μια μεγάλη συναυλία.


Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» παρουσιάζει κύκλους τραγουδιών σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου στο προαύλιο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ το απόγευμα.

Συνδιοργανώνουν:

οι απεργοί διοικητικοί του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιτροπή Εορτασμού 17ης Νοέμβρη και οι εργαζόμενοι  της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου