Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΑ

Η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού – Σεπολίων – Ακαδημίας Πλάτωνα υλοποιώντας τις αποφάσεις της έδρασε δυναμικά στις γειτονιές μας.
Βγήκαμε στις πλατείες, με πορείες στους δρόμους και καλέσματα ήρθαμε σε επαφή με εκατοντάδες γείτονες, σπάζοντας το φόβο και την τρομοκρατία, δεν πληρώσαμε το χαράτσι της ΔΕΗ.
Δείξαμε την αλληλεγγύη μας σε γείτονες μας, επανασυνδέσαμε το ρεύμα σε κάποια νοικοκυριά, στηρίξαμε τον αγώνα των χαλυβουργών που δίνουν μάχη ζωής κόντρα στις επιδιώξεις της εργοδοσίας για εκ περιτροπής ωράρια, μειώσεις μισθών και απολύσεις με εκδηλώσεις και οικονομική ενίσχυση. Συμμετείχαμε σε όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις.
Δείξαμε ότι υπάρχει και ο άλλος δρόμος. Αυτός της συλλογικής δράσης, της ανυπακοής στη πληρωμή των χαρατσιών, του αγώνα και της αλληλεγγύης. Αυτό που μας ενώνει και μας κινητοποιεί είναι η απάντηση στη βαρβαρότητα των χωρίς τέλος μέτρων εξαθλίωσης της ζωής μας.
Η «νέα» κυβέρνηση των τριών ως υπηρέτης του κεφαλαίου και των Ε.Ε., ΔΝΤ και ΕΚΤ, προχωρά στην εφαρμογή παλιών και νέων μέτρων. Νέα μείωση του βασικού μισθού, κατάργηση των δώρων, των τριετιών και των επιδομάτων όπου υπάρχουν ακόμη, απευθείας απολύσεις στο δημόσιο, δήθεν απελευθέρωση των ελεύθερων επαγγελμάτων, κατάργηση κάθε κοινωνικού αγαθού (ασφάλιση, υγεία, παιδεία), μείωση αφορολόγητου ορίου. Παράλληλα επιβάλει νέους τρόπους αναγκαστικής και εκβιαστικής είσπραξης των κεφαλικών φόρων, είτε συνδέοντάς τους με την φορολογική ενημερότητα και τους μισθούς, είτε παραδίδοντας την είσπραξή τους σε ιδιώτες «φοροκυνηγούς». Και όλα αυτά δήθεν για να σωθεί η χώρα., ενώ στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται μόνο για τα κέρδη των ξένων και ντόπιων τραπεζιτών, των βιομηχάνων, και για τους "δανειστές".
Δεν αποδεχόμαστε τη φτώχια που θέλουν να μας επιβάλουν, δεν αποδεχόμαστε τη μετατροπή μας σε φτηνό και για κάθε χρήση εργατικό δυναμικό.  Δεν θα επιτρέψουμε να μας πάρουν πίσω δικαιώματα ενός ολόκληρου αιώνα που κατακτήσαμε με αγώνες και αίμα.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ – ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ – ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΟΥ:
ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ:
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ! – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΓΕΝΑΡΗ!

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/01/2012 στις 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ  ΤΟΥ 4ΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΩΤΗΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ (ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ)

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ – ΣΕΠΟΛΙΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου