Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Επισκέψεις σε χώρους εργασίας αντιπροσωπείας μας

Την Τρίτη το απόγευμα μια ομάδα μελών της συνέλευσής μας επισκέφτηκε χώρους εργασίας που βρίσκονται κοντά στην περιοχή μας. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε την αλουμινοβιομηχανία ΛΟΥΚΙΣΑ που οι εργαζόμενοί της εδώ και ένα μήνα αφήσανε τα εργαλεία τους, όπως λένε και οι ίδιοι, και διεκδικούν τα δεδουλευμένα ενός χρόνου. Το κείμενό τους που αναρτήσαμε ήδη τα λέει όλα.
Οι εργαζόμενοι που ήταν εκείνη την ώρα έξω από το εργοστάσιο μας κάλεσαν στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι. Δυστυχώς αν και πήγε εκπρόσωπός μας δεν έγινε εφικτό να παρευρεθεί διότι δεν του το επέτρεψε η περιφρούρηση με την δικαιολογία ότι πρόκειται για σύσκεψη του συνδικάτου του μετάλλου. Εμείς πάντως θα ξαναπάμε στο εργοστάσιο και θα συνεχίζουμε να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε κάθε εργαζόμενο που αγωνίζεται, άλλωστε εκεί δίνεται η πραγματική μάχη.
Μετά το ΛΟΥΚΙΣΑ η αντιπροσωπεία μας επισκέφτηκε τους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ.
 Έγινε ενημέρωση για τον αγώνα τους και συζητήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας μαζί τους. Μας ζήτησαν να τους μεταφέρουμε κείμενά τους και τη συμμετοχή μας στο δελτίο ειδήσεων που προβάλουν οι εργαζόμενοι πια κάθε βράδυ στις 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου