Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Παρέμβαση στη ΔΕΗ από τα Εξάρχεια

Συναγωνιστές Χαίρετε,
Σήμερα (σ.σ. χθες Πέμπτη) έγινε η κινητοποίηση στη ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου. Μετείχαμε γύρω στα 35 άτομα (ήλθαν από το Γκύζη και μερικοί από το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ).
Διεκδικήσαμε και θα πληρώνεται μόνο ο λογαριασμός ρεύματος στα ταμεία της ΔΕΗ Αριστείδου, θα ανακληθούν όλες οι διακοπές που έγιναν λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού.
Διαβεβαιώσεις που έγιναν πράξη (γίνανε επανασυνδέσεις και θα γίνουν και αύριο) και κάτω από τις εξής προϋποθέσεις.
-Να έχει πληρωθεί το ρεύμα (για να γίνει επανασύνδεση)
-Όποιος θέλει να πληρώσει μόνο το ρεύμα θα πηγαίνει πρώτα στον προϊστάμενο (κ.Παναγιώτου, Ισόγειο αριστερά) να του σφραγίζει την απόδειξη της ΔΕΗ και μετά στα ταμεία για πληρωμή.
-Να είναι ιδιοκτήτης διαμερίσματος ή να είναι παρών και ο ιδιοκτήτης αν το διαμέρισμα ενοικιάζεται.
-Να έχει μαζί του ταυτότητα και λογαριασμό ΔΕΗ.
Εμείς για να καταργήσουμε τη γραφειοκρατία αποφασίσαμε να υποβάλλουμε ομαδική δήλωση ότι έχουμε πληρώσει το ρεύμα μέσω ΑΤΜ, και δεν επιθυμούμε να πληρώσουμε το χαράτσι.

Μία τέτοια ομαδική δήλωση κατατέθηκε σήμερα από όσους είμασταν εκεί και είχαμε πληρώσει το ρεύμα.
Σήμερα (σ.σ. το κείμενο αυτό είναι χθεσινό, το βάζουμε για ενημερωτικούς λόγους) το απόγευμα στις 19.30 θα είμαστε στο καφενείο ΜΟΥΡΙΑ (Χ.Τρικούπη και Καλλιδρομίου) να συντάξουμε και να υπογράψουμε και άλλη ομαδική δήλωση που θα κατατεθεί αύριο πρωϊ. Όσοι θέλετε περάστε από το καφενείο μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ (τον τελευταίο) και αυτούς που έχετε πληρώσει μέσω ΑΤΜ,WIND, e-Banking .
Κα΄νουμε δηλαδή ένα είδος εξωδίκου..
Σας περιμένουμε.
Ενημερώστε γείτονες και γνωστούς που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ανοικτή συζήτηση δεν θα γίνει απλά θα γίνεται μια ενημέρωση.
Εννοείται ότι το άλλο μας ραντεβού για τις 17.00 (Καλλιδρομίου και Ζωοδόχου Πηγής ισχύει κανονικά).
Καλό μεσημέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου