Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Επανασύνδεση ρεύματος

Όπως έχουμε γράψει και σε άλλες αναρτήσεις μας η καθημερινή μας κίνηση στις γειτονιές του 4ου διαμερίσματος μας έχει φέρει αντιμέτωπους με την απόλυτη φτώχεια αρκετών οικογενειών στη γειτονιά μας. Καταστάσεις που ίσως σε άλλες περιπτώσεις να μην τις παίρναμε χαμπάρι ξεπροβάλλουν ολοένα και περισσότερο. Άνθρωποι ηλικιωμένοι που μένουν μόνοι τους ή οικογένειες με παιδιά που για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι δύο γονείς δεν δουλεύουν και τους έχουν κόψει το ρεύμα, έχουν έρθει και μας εμπιστεύτηκαν το πρόβλημά τους ή μας ειδοποιούν γείτονες.
Έχουμε έρθει σε επαφή με κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις. Συγκεντρώνουμε ότι χρειάζονται, κυρίως τρόφιμα αλλά και βιβλία για τα παιδιά ή άλλα είδη καθημερινής ανάγκης και τα παραδίδουμε σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Γενικά κινούμαστε πιο διακριτικά σε αυτές τις περιπτώσεις με βάση και την επιθυμία αυτών των ανθρώπων.
Έτσι κινηθήκαμε και σε μια περίπτωση υπεροχδοντάχρονης ηλικιωμένης γυναίκας στο Κολωνό όπου τις είχαν κόψει το ρεύμα εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα η ΔΕΗ της είχε αφαιρέσει οριστικά και το ρολόι! Τόση ευαισθησία για τα πάλαι ποτέ περήφανα γηρατειά! 
Η συνέλευσή μας λοιπόν αποφάσισε και επανασύνδεσε το ρεύμα της γυναίκας! Δηλώνουμε ότι θα παρακολουθούμε την περίπτωση καθημερινά και ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΨΕΙ! 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου