Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Στέκι Σεπολίων, συζήτηση - αποτίμηση της προηγούμενης βδομάδας και προγραμματισμός της επόμενης

Μαζευτήκαμε και σήμερα, Δευτέρα το απόγευμα, στο στέκι Σεπολίων της Λαϊκής μας Συνέλευσης. Συζητήσαμε τον απολογισμό της δράσης μας την προηγούμενη βδομάδα και τον προγραμματισμό της επόμενης. Ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα της απεργίας των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας. Καταλήξαμε στη πραγματοποίηση εκδήλωσης αλληλεγγύης στους απεργούς, από τους οποίους όπως γράφουμε και στην προηγούμενη ανάρτησή μας οι 4, οι 3 μάλιστα από τους πρώτους 34 απολυμένους, είναι γείτονές μας. Η οριστική μέρα, ώρα και ο τόπος θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Για τη συγκέντρωση στην πλατεία Πανταζοπούλου η αποτίμηση ήταν θετική και εξετάζεται το ενδεχόμενο να φτιαχτεί και εκεί στέκι της συνέλευσης. 
Από 'κει και πέρα ο κύριος προσανατολισμός μας αυτή τη βδομάδα είναι η μεγάλη κινητοποίηση του Σαββάτου στην πλατεία του Αγ. Μελετίου στις 1 το μεσημέρι καθώς βέβαια και η παρέμβασή μας αύριο, Τρίτη πρωί 8 - 10, στη ΔΕΗ του Περιστερίου, μαζί με συλλογικότητες της περιοχής.
Κωδικοποιημένα λοιπόν ο προγραμματισμός των επόμενων ημερών είναι ο εξής:
TΡΙΤΗ 13/12: 
Το πρωί 8 - 10 στη ΔΕΗ Περιστερίου.
Το απόγευμα ραντεβού στις 6:30 στο Μετρό για εξόρμηση - προπαγάνδιση της κινητοποίησης του Σαββάτου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12:
Ραντεβού ξανά στο ίδιο σημείο στις 7 το απόγευμα και πάλι για την κινητοποίηση του Σαββάτου.
ΠΕΜΠΤΗ 15/12:
Στηρίζουμε την κινητοποίηση των συλλογικοτήτων ανέργων στο Σύνταγμα. Στις 6 το απόγευμα καλούμε τους άνεργους πρωτ' απ' όλα της συνέλευσης και της γειτονιάς να βρεθούν στο ΜΕΤΡΟ των Σεπολίων και να ανέβουν στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Οι υπόλοιποι στις 7 για εξόρμηση.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12:
Στις 7 το απόγευμα εξόρμηση.
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12: 
Η  κεντρική μας κινητοποίηση στη πλ. Αγ. Μελετίου στις 1 το μεσημέρι όπου θα κατατεθούν σε ΑΤΜ τα ποσά των λογαριασμών εκτός βέβαια από αυτά που αφορούν το χαράτσι. Καλούμε σε αυτή την κινητοποίηση και τα υπόλοιπα στέκια της συνέλευσής μας καθώς και συνελεύσεις γειτονικών περιοχών, όπως τα Θυμαράκια.
Ήδη έχει αρχίσει η συγκέντρωση λογαριασμών καθώς και των αποδείξεων από τα ΑΤΜ όσων λόγω ημερομηνίας λήξης έχουν πληρώσει το ρεύμα χωρίς το χαράτσι.

Και για όσους δεν το έχουν μάθει ακόμη το στέκι μας είναι στο Μετρό των Σεπολίων Αμφιαράου και Αντιγόνης γωνία στο καφενείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου