Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ

Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις στη γειτονιά. Τα ραντεβού μας είναι ως συνήθως στις 7 το απόγευμα στο στέκι μας στα Σεπόλια, δίπλα στο Μετρό, στο καφενείο Αντιγόνης και Αμφιαράου.
Παράλληλα μιας και από τη δράση μας συνεχώς ανακύπτουν σοβαρά προβλήματα φτώχειας στη γειτονιά, την Τετάρτη συγκεντρώνουμε τρόφιμα, ρούχα και ότι άλλο είναι χρήσιμο για μια οικογένεια ώστε να δοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Κατά τα άλλα χθες, Δευτέρα, έγινε ο καθιερωμένος απολογισμός της δράσης μας. Και αυτή τη φορά είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση και τη συμμετοχή του κόσμου που γίνεται όλο και πιο μεγάλη ακόμη και στις μαζώξεις μας αλλά και στη καθημερινή δράση. Για την Σαββατιάτικη παρέμβασή μας γράψαμε ήδη σε προηγούμενη ανάρτησή μας.
Χθες μαζεύτηκαν αρκετοί λογαριασμοί με πληρωμένο μόνο το ρεύμα. Ο δικηγόρος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω έκτακτου γεγονότος αλλά το εξώδικο, το οποίο θα σταλεί σε όλους προς ενημέρωση και θα μπει στο ιστολόγιό μας, προχωράει κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου